valborg


det är valborg och jag har precis kommit hem från jobbet. jag är helt slut, om jag lägger mig ner nu så somnar jag. så det ska jag inte göra. för ikväll kommer lite vänner hit. vi ska äta take away mat och sen gå ner till brasan. jag vill känna lukten av majbraseeld och köpa lotter. kanske till och med grilla en marshmallow.


min bättre halva


nu känner jag att jag behöver ringa fia. det var ju trots allt typ en kvart sedan vi pratade..
tänk va underbart det skulle vara att ha dig på min axel hela dagarna.



sen måste jag sova, börjar åtta i morgon..


vi kan vi med


min fina pojkvän skickade blommor med bud till mig idag. snacka om att jag blev förvånad, jag är nog fortfarande lite chockad. tack älskling, du är bäst!



jag kontrade med att köpa med mig vaniljhjärtan hem.




tack gud, vad har jag gjort för att förtjäna det här!?


när jag var på väg hem från jobbet så passade himlen på att öppna sig. regnet öste ner och det började åska & blixtra. jag hatar när det åskar. jag blir livrädd och känner hur tårarna kommer. jag sprang halva vägen hem och när jag kommer in i hallen så står rickard där med en handduk. jag var sååå blöt, såg nog ut som en ledsen hund.




lunch time


fia lagar potatis & purjolök soppa för fulla muggar. det vattnas i munnen på mig!

detta kom ur hennes mun alldeles nu "fan va jag är hungrig"

jaaaa det är vi!

MAT MAT MAT MAT MAT MAT


torsdag


guuuud va jag var seg i morse. det blev lite senare än vanligt igår, så damn va trött jag var när rickards klocka började ringa. vi snoozade nog nästan en timma.. men ibland måste man göra det också. idag har jag tänkt att röra mig mot fia & fanny. men först ska jag ta ett bad, jag har blivit som besatt av det.


pep guardiola


nu sitter jag här med grabbarna. einar har också kommit. barcelona - inter gå på tv. jag tycker att det är rätt okej. jag tycker om att titta på barcelona. deras tränare är porrig, pep guardiola.






+ sås

nu lagas det mat hemma hos oss. rosanna, vi ska äta +sås. jag är så glad för att du har introducerat mig för den underbara rätten. lillebror är är här. han & rickard krigar på fifa. och det går tydligen inte som niclas vill för tillfället. för det slog precis lite för hårt i bordet..




god morgon


det är väldigt tidigt må jag säga.. men jag ska jobba klockan 11, och det är rätt skönt att vara uppe lite innan. istället för att gå till jobbet som en zombie. 
det ser ut att vara strålande väder ute, har inte riktigt orkat ställa mig upp ännu. för mig får det gärna regna, då jag ska jobba hela dagen.. hehehe

nu ska jag äta frukost med min pojkvän!


åhhh hammarby!!!!!!!!!


just nu; chips, choklad & fotboll på tv.



kom igen nu BAAAAJEN!!


dagen i bilder





















lite nostalgiskt


då var det gjort. tyresö gymnasium var sig likt, verkligen skrämmande likt. men det var roligt att se hur glada läraran blev när man kom och hälsade på dem. söta lotta glaser, haha!


god morgon tisdag


idag är vädret inte på topp. det är grått och trist. jag ska träffa fia & fanny om några timmar. vi ska åka till våran gamla skola tyresö gymnasium och hämta en kopia på mina betyg (som jag har lyckats tappa bort 2ggr). jag har inte varit där sen den 5 juni 2008 då jag tog studenten. men nu behöver jag dem, jag har nämligen bestämt mig för att börja plugga till hösten. det känns bra, rikigt bra!

nu, frukost!


foooood


nu blir det köttsoppa och knäckemackor framför how I met your mother.

kämpegreat!


sakta vi går genom stan


jag & denise har haft en helt underbar dag ute i solen. stockholm är så sjukt vackert att det inte går att sätta ord på. vi har även fått en massa vettiga saker gjorda.
en riktigt bra dag helt enkelt!














nu kör vi, tio minuter till södermalm





god morgon världen


nu är det måndag igen. jag och denise ska in till söder och gå några ärenden, (nu är vi sådär viktiga igen). men först ska jag ta ett bad. måste ju göra mig snygg för dennis liksom.


just like a tattoo


  


sunday


det är söndag.
jag & rickard har tänkt att ge oss ut på en liten promenad och handla lite. sen vill jag bara mysa framför en film och äta massa skit. det är en sån dag idag.


en perfekt lördag


igår så var fia & robin här. vi åt gott, drack gott och hade det riktigt jävla rolig.











en utav de bästa kvällarna på länge, helt klart!


kan man bli mer underbar?









stääädat


idag så hände det, today was the day.





gud så fint det blev!


en efterlängtad helg


nu är jag äntligen ledig!! sköööönt. denise har precis gått. vi har ätit tacos och myst som tusan. gud va jag har längtat efter den här helgen.
i morgon får jag sova utan att ställa klockan.
underbart!


dags att sova


nej fy, nu är klockan för mycket. jag måste gå och lägga mig för att orka upp i morgon.
ja jag vet, jag låter som en gammal gnällig kärring. men jag behöver faktiskt mina 8h sömn.. och så känner jag att mina kära kollegor (läs dennis) inte ska behöva ha monster-sarah på jobbet i morgon. för det är inte att leka med, hehe..

godnatt!


såååklart


se på fan.. det är hockey idag med. blir grabbarna aldrig trötta?


telefonjackinen, nej tackinen


igår var jag och rickard hemma hos denise & mathias på middag. hockey stod tydligen också på schemat. efter matchen (som för övrigt höll på i all eveighet) så satt jag och denise helt chockskadade i soffan. vi förstod inte att vi på fullaste allvar hade tillbringat en hel kväll med att titta på hockey. för det är verkligen bland det absolut tråkigaste jag vet. jag kan inte ens åka skridskor. men jaja, vi överlevde iaf och maten var utsökt






torsdag


god morgon världen!
nu ska jag ta ett bad. börjar jobba klockan 11.


bajen bärs och rakade brudar


hard work är vad det har varit för min del idag. eller nästan iaf. sen så har denise & mathias varit här på middag. teriyaki marinerad kycklingfilé för att vara lite specifik. det satt bra kan jag lova. en riktigt bra dag har det varit, så nu är jag trött. känner för att gosa ner mig i sängen med min kära pojkvän redan nu. nästan innan tio liksom. men börjar faktiskt åtta i morgon..

att hammarby vann idag gör inte direkt dagen sämre.

så, nu har jag babblat klart.
godnatt alla snygga, och fula också rå!


dom här kanske borde slängas snart?




dom har liksom tappat sin glans..


tisdag


god morgon! solen skiner, halleluju.


citron te


jag har precis kollat på de två senaste avsnitten av 90210. jag är verkligen helt fast vid den serien. jag vill bara ha mer!

nu - te & brownie.
sen - sova.
i morgon - jobb.


delicious







laxlunch


springturen var väldigt uppfriskande, jag diggar det hårt. nu är några av mina favorit tjejer här. jag har bjudit in dom på laxlunch. nu sitter denise och läser högt ur gårdagens aftonbladet. prinssesan madeleines kärleksliv är tydligen väldigt intressant.
jag tycker synd om bruden.


god morgon


idag börjar mitt nya liv. jag ska börja träna, eller närmare bestämt så ska jag börja springa några gånger i veckan. då jag inte har tränat ordentligt sen jag slutade på gymnastik när jag var 16 så känner jag att det är på tiden. man vill ju inte stå i vassen i sommar.

så nu kör vi!




trötter


nu blir det sängen, godnatt!


när dammsugaren blev till skor


det blev ingen dammsugare, den vi skulle ha var slut så vi ska beställa den på internet istället. vi kände liksom inte för att ta en annan och punga ut flera tusen..

alltså seriöst, vem köper en dammsugare som ska användas för att suga upp lite damm för nästan 5 tusen?



det blev lite skor istället. för de kan man ju aldrig ha för många.





rickard körde på vita, undra hur länga han kommer hålla som rena..
muhahaha


roliga saker att lägga pengar på


nu ska jag & rickard åka och köpa en dammsugare. för här börjar det bli dammigt!


saturday night


även fast metro är ett riktigt 18års ställle och det kändes som att jag skulle träffa på min lillebror och hans kompisar där så hade vi skit kul igår. vi dansade oss nästan svettiga och hade hur roligt som helst.

i början utav kvällen så gjorde vi ett försök att få igång dansgolvet..och lyckades! ni vet, alla sitter ju alltid och väntar på att nån ska börja. så vi tog på oss den.

rosanna började själv



sen rockade denise också



sen tog det inte många minuter innan resten utav stället joinade.



ska man dansa så gäller det att ha rätt skor på sig














lördag


ikväll efter jobbet ska jag och denise in till söder och fira ebba. närmare bestämt till metro. jag älskar söder, det är bäst bäst bäst!

och rosanna, jag kan glädja dig med att det inte blev så lyckat med boston legal igår.. somnade i första pausen och vaknade när det var två minuter kvar..

nu ska jag klunka några redbull så att jag kan hålla mig vaken ikväll.


RIKTIGT FREDAGSMYS


ROSANNA, SNART BÖRJAR BOSTON LEGAL OCH JAG LÄNGTAR SOM FAN!!

MUHAHAHAHA


typ tänd ett ljus


vi har ännu inte köpt den "stora" lampan som vi ska ha i vardagsrummet. så fram mot kvällen blir det ganska mörkt. men ljus har blivit våran grej och jag älskar det.
det är så mysigt!










ge oss lite askmoln


när jag gick hem från jobbet idag så såg jag detta moln på himlen



undra om det är ett askmoln från island.. eller så är det kanske bara ett vanligt regnmoln..
men det skulle ju ha varit coolt!

jag och rickard  har precis kommit hem från middag hemma hos mamma. jag saknar henne nog lite, och speciellt min lilla julia.

nu ska vi bygga lite små möbler som jag köpte på IKEA igår.


fan va tungt


det blev en hård dag för mig och dennis i kungens kurva. lite för mycket pengar spenderades och det blev lite för mycket att släpa hem. men man lever bara en gång, eller vad är det man brukar säga?










IKEA


nu ska jag möta dennis, vi ska bege oss till IKEA! woohooo
jag är taggad till tusen.







jag bjuder på dom, soooo long!


klockan nio


jag är nästan uppe med tuppen.. jag känner mig duktig som inte sover bort hela dagarna.


lite pictures














(stackard fiskar.. måste göra rent, men har inte orkat.. haha)


















back on track


NU har vi fått internet att fungera. det var två unga män här precis som borrade i väggen och hade sig. så nu fungerar det. awesome!!! vi trivs hur bra som helst. allting har nästan kommit i ordning. det är bara lite små saker kvar. ibland är livet bra underbart!!

söndagen den 4 april 2010
frukost på ikea







då var man mätt idag med


klockan är strax efter elva och jag & rickard har precis ätit middag. utsökt röd curry kyckling. nu går boston leagel på tv. det är min fredagstradition när jag jobbar. jag älskar det!

i morgon är det lördag och vi ska rocka en påskmiddag hemma hos min farmor. fast det blir nog att ta det lungt med nubbarna eftersom att vi flyttar på söndag.

nu måste jag sova, annars kommer jag vara ett monster i morgon. godnatt!


låååång fredag typ


jag har beställt ramar på gallerix. igår ringde dom mig och sa att jag kunde komma och hämta dom när jag har tid. dock så hittar jag inte kvittot som jag ska visa upp, så jag ringde dit och sa de.

sarah: hej, jag hittar inte kvittot på ramarna som jag har beställt..
tjejen: det är inga problem. ta med dig namn och telefonnummer bara.

men hallå? ofta jag skulle glömma mitt namn hemma..


bra jobbat


rickard: har vi fysta blåbär och typ hallon hemma?
sarah: va?
rickard: ja, har vi det?
sarah: men va? nej, det tror jag verkligen inte.
rickard: då köper vi de!
sarah: okej?
(känner mig förvirrad och börjar fundera på om min pojkvän helt plötsligt har blivit lite nyttig..)
rickard: jag blev sugen på sån där paj med bär och sånt.
sarah: smulpaj?
rickard: ja det kanske det heter.


såå voila. vi lyckades faktiskt riktigt bra.





duktigt sarah & rickard, mycket duktigt!


yey


nu har vi fått nycklarna till den nya lägenheten.

wooohooo!!


RSS 2.0