min älskling







most hated


den här mannen är bland topp tre på min personliga mest hatade lista



jag klarar verkligen inte av honom. han är hemsk!!!


utslagen


då har man tagit en powenape på två och en halv timma.. bra jobbat sarah!


fattigariddare


super underbar frukost en måndag som denna!






felsms.com


Till: Lilla syster
Sms: Ska jag komma och krypa ner hos dig. Eller sover du redan ?
Svar: Det ska du nog inte.

Förklaring: Hade varit ute och festat lite och skulle skicka till en tjej jag träffat som jag tänkte sova hos men skickade till lillesyrran som inte var sugen på det.
/Marre


Till:
Johan (nya pojkvännen)
Sms: Nej nej Vad ska jag göra? Det har blivit stop i toan hos Johan så nu flyter allt jag gjorde bara om kring. Jag får panik. Hur får man ner vattnet? Vad händer om man tar bajset och lägger ner i duschbrunnen?
Svar: Hahaha Jag dör. Lägg det inte i duschbrunnen. Haha jag fixar det där. Det är lugnt gumman. Kom ut nu.

Förklaring: det pinsammaste som hänt i  mitt liv. Jag ville bara försvinna från jordens yta. Smset skulle komma till en hjälpande vän och inte till Johan.



god morgon måndag


klockan är inte allt för mycket. jag & jullan sitter i soffan och på teven visas det musses klubbhus på Disney channel. julia kan alla ramsor och grejer, inte jag. det är verkligen inte ens lite likt från när jag var liten. man blir ju lite ledsen..

vad hände med lejonkungen & snövit?!



jullan gullan


julia ska sova hos oss ikväll. mamma kom ner med henne till mig när jag slutade jobbet. det ska bli hur mysigt som helst! gullungen hade packat en väska.



nu ska vi äta!


HUUUNGRIG


det lagas stina's för fulla muggar.
mums!


hehe


jobb, jobb, jobb, KUUUUL!


plötsligt händer det liksom









vi åt årets första färskpotatis igår




de var helt underbart gott kan jag lova!!!


FREDAG?


det är fan fredag idag.. jag hade helt glömt bort det!
nu ska jag iväg och jobba.

sooo long!


fan va synd


jag blev lite ledsen när fia berättade att sverige inte ens kom vidare till stora riktiga eurovision. det suger tycker jag.. jag älskar att kolla på eurovision song contest. jag älskar att sitta med ett papper och ge mina egna poäng. kommentera fula kläder och dåliga låter.
jag må låte lite gay men fan.. sverige suger!


buhu


jag glömde ställa klockan.. så god morgon!


gulle


jag & rickard var förbi hemma hos mamma och hälsade på den lilla katten idag.
den är så söt. jag dör!





den får plats i hans handflata.




ett c är inte ett k


jag tycker verkligen synd om den här sarah ericsson som inte har fått sina mail från sin kära ridklubb. hon måste ha missen väldig mycket, då jag har fått mail från lurbo ridklubb de senaste två åren.



jag kanske ska åka dit och hjälpa till med ponny ridningen 15.30? jag som aldrig har suttit på en hästrygg i hela mitt liv, ha!


jag är alltid lika dum..


jag är dålig på att vara sjuk. jag blir rastlös och vill göra nånting. alldeles nyss så låg jag & rickard i soffan och kollade på tv. jag kände mig bättre och eftersom att jag fick ett sms tidigare idag om att mitt paket från hm hade kommit så tänkte jag att vi kunde ta en promenad och hämta det.

rickard: men kan vi inte ta det i morgon istället?
(jag langar hundögon)
sarah: men snälla.. jag mår bättre
rickard: aha okej.. skyll inte på mig sen bara

and here I am, med ett paket från hm rikare. jag kallsvettas, har ont i hela kroppen och hostar like never before. frågan är om det var värt det? jenasjackan & tröjan passar hur bra som helst och jag är jätte nöjd. men jag kunda faktiskt ha väntat tills i morgon..



vi köpte med oss lite godis. så nu kanske jag kan hålla mig i soffan hela kvällen.


19890526


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS!
15 år har det gått sen vi lärde känna varandra, FEMTON ÅR!

jag kan inte tänkta mig mitt liv utan dig, u are the best.





















jag älskar dig fia


mindre roligt


när jag vaknade i morse så kändes det som att jag hade blivit överkört utav en buss, helt seriöst. mina luftrör var jätte trånga och jag behövde hosta fast det liksom inte gick. så jag & rickard klädde på oss och gick till vårdcentralen. där fick jag sitta och andas med hjälp av nån maskin och sen fick jag hämta ut mediciner för starx över 700 kronor.. kul, as kul. så nu ska jag bara ligga i soffan resten av dagen och kvällen. jag orkar inget annat.

FAN, DET ÄR SYND OM MIG!


naw


min mamma har köpt en kattunge till min lillasyster i födelsedagspresent. jag träffade den idag och blev helt kär. findus heter den, efter rickards katt (och såklart pettsons).




jobbat


jag har jobbat ikväll, kändes faktiskt ganska tungt. jag hade ingen lust alls. jag har blivit lite bortskämd av att få jobba med denise, haha! nu har jag & rickard ätit middag och ska strax sova. eller först kolla på how I met your mother i sängen. vi har blivit lite besatta av det. 

i morgon är en speciell dag, min fia fyller år.






rain


nu är vi helt klara i tvättstugan. allting är rent, hur skönt som helst! det är riktigt tråkigt väder ute, grått & regnigt. så jag ska ta ett bad och titta på ett avsnitt utav couger town. i badet alltså.


god morgon tvättstugan


klockan började ringa, tryckte om den. och sen igen och igen. sen blev det lite bråttom till  tvättstugan. snacka om att man inte har nån motivering att gå upp då.. hahah


stackars mig


jag har inte mått bra idag. fy, jag hoppas verkligen att det är herr pollen.. jag orkar inte bli sjuk.
jag är hungrig. men rickard har krigat med våran jävla konservöppnare i 20 minuter men den fungerar inte. så nu gav han upp, skiten gick tydligen sönder. nu får vi äta nånting annat.

jag vill ha tomatsoppa och makaroner.


men kom igen?


min kropp känns uppsvullen, mitt huvud känns tungt och min hals är tjock och gör ont.

snälla, låt det vara nån morgon grej..


ZzzZzzzzZzz


jag är trööööött, godnatt!


cozy


det regnar ute. jag tycker att det är riktigt mysigt. jag & rickard ska göra toast, tända ljus och mysa framför en film i soffan. en perfekt söndag!


dennis partytrick


det var nog länge sedan jag skrattade så här mycket.. hahaha! låt mig förklara. denise hade en kavaj på sig igår. och som dom flesta vet så är det röv varmt inne på ett svettigt dansgolv, så hon beslutade sig för att ta av den. men hur jobbigt är det inte att gå runt och hålla den i handen? ja precis. så hon stoppade den under linnet. helt plötsligt så blev hon gravid i 7e månaden, greppade en öl flaska och började dansa utav bara helvete.



folket runt omkring gillade att hon blev helt galen och hakade på. TILLS dom såg hennes mage. fyfan va chockade dom såg ut. tog ett steg bak och gnuggade sig i ögonen. och det var verkligen lika roligt varje gång. vi alla skrattade så vi nästa inte kunde stå upp.


god morgon söndag


gårdagen var riktigt rolig. god mat, alkohol och underbara vänner. det kan nog inte bli bättre.





































sen blev det hemgång. tack för en super kväll tjejer!


mums


jag ville äta en dunder frukost, och så blev det!





nu ska jag ut och möta dennis på fältet. sen hem och duscha för att sedan röra mig mot fia.


a great lördag


solen skiner även idag, termometern står på 30 grader och livet är underbart. jag som hört att det skulle regna idag. fast iofs efter klockan två men det ser verkligen inte så ut nu.
jag & rickard tog en riktig sovmorgon i morse. vaknade strax efter elva , wonderful! ikväll vankas det utgång. fia fyller år nästa vecka så det ska vi fira.




ingen lek


alltså att vaxa benen.. shit, det är ingen lek. denise var med mig och de är jag fruktansvärt glad över. det såg nog ut som att jag skulle föda barn eller nått liknande när jag låg i den där stolen, klämde sönder denise hand och skrek som en stucken gris. fast efter ett tag så lyckades benen liksom tappa känseln så då var det lite mer okej. fast still.. aj aj aj.


ren smärta, skoja inte..


aj va ont det gjorde.. aj aj aj!

jag kom nyss hem från jobbet, nu ska jag & rickard fixa tacos!


FREEEEDAG


min heliga fredag är här och solen skiner like never before. jag ska snart möte dennis, vi ska åka till farsta och införskaffa lite vin till helgen. och sen ska jag till inger och vaxa benen.... hjälp! jag hoppas att jag inte dör utav smärta.






jag är så trött




godnatt!


mums


hemgjorda hambugare, de är grejer det!



rickard har lingonsylt istället för ketchup på sina.. jag fattar ingenting.




bara den suger liksom


jag & rickard införskaffade en dammsugare igår. så jag har verkligen storstädat denna soliga dag. men gud va värt det har varit nu när det är färdigt.

sen så har jag & niclas varit i farsta. kollar runt lite på en studentpresent till hans flickvän. och så har vi suttit här hemma och fikat på daimtårta.



nu ska jag strax möta denise, vi ska rocka jobbet hela kvällen.


torsdag


god morgon världen. det är redan torsdag, dagarna går så fort. jag sitter i soffan och väntar på att våra bästa år ska börjar. men jag förstår inte riktigt varför jag gör det. våra bästa år måste vara bland det sämsta som någonsin har skapats. det är så frustrerande att det går så sakta. man kan missa tjugifem avsnitt men ändå så har det bara gått nån dag i deras tid. helt sinnesjukt. och det är helt sinnesjukt att jag känner att jag måste titta på det.
kan någon förbjuda mig!?


det var den onsdagen


efter besöket hos frissan så åkte vi och storhandlade lite. eller kanske inte så lite men ändå. nu har jag och rickard mat så att vi klarar oss ett tag.

min solstråle



jag beställde nyss en jeansjacka, det var slut i alla butiker i hela stockholm så jag tackar gud för att den fanns på internet. hoppas bara att det blev rätt med storleken.

så nu sitter jag här i soffan. den här dagen har kostat mig några tusen lappar.. känner en gnutta ångest. jag måste hålla lite i pengarna nu. håll i pengarna sarah!


min älskling


nu har jag precis hämtat julia på dagis, vi ska åka till frisören för hon ska klippa sig.




härligt


jag & denise har glidit runt i solen inne i stan. ätit glass och shoppat lite.









super mysigt!


underbara väder!


nu ska jag röra mig ni mot söder för att möte dennis.


hur är det möjligt?


det är konstigt väder ute. himlen är blå och ändå regnar det. inte grått och trist regn, utan fint sommar regn. men jag förstår ändå inte hur det är möjligt. vart kommer det ifrån?

regn



blå himmel



jag fattar nada.


GOD MORGON






all denna sport..


rickard sitter och zappar mellan malmös fotbollsmatch och hockeymatchen mellan
sverige - schweiz. det är så fruktansvärt mycket sport på tv hela tiden att det är helt sjukt.

okej nån gång ibland, men alltid?
 
fast har man ett sportfån till pojkvän så får man väl offra sig lite.. haha


idag är det tisdag


klockan ringde galet tidigt i morse.. 07.14.. jag har nämligen varit på ett infomöte om hur jag ska gå till väga när jag börjar plugga i augusti. sen mötte jag fia, fanny, sissi, stella & annelie i farsta och vi har i princip glidit runt i solen hela dagen. varför sitta inne liksom? och precis så tänkte min kära pojkvän när han kom hem från jobbet.. så han drog ut mig för att spela fotboll. jag är ett skämt på en fotbollsplan, men jag försökte iaf.. hahah

nu ska det lagas mat för jag är hungrig!


en måndag ute i solen

























sooool


nu är det rent och fint här hemmma. så nu ska jag bege till fia, fanny & denise som ligger ute på fältet. det här fina vädret kan man ju inte gå miste om.

soo long!


monday


det är måndag och solen skiner för fullt. det får mig verkligen på bra humör. jag behöver dock städa lite.. det ser nästan ut som helvetet här. eller det kanske var lite att ta i, haha.
sen känner jag att jag behöver träffa fia & fanny.




äntligen


nu är äntligen den här helgen över. ingen är gladare än jag. nästa helg är jag ledig och jag ska längta som aldrig förr. ge mig fint väder också så blir jag glad!

let's titta på lite how I met your mother och sen sov lite kanske?

godnatt!





godnatt





pannkaksmys


när jag slutade så gick jag till mina coola friends som satt på fältet och hade grillat och haft sig. men kvällskylan hade tagit över deras kroppar så alla begav sig hemåt. jag och rickard gick hem och lagade pannkakor. fruktansvärt gott! om jag var tvungen att välja en maträtt som jag skulle behöva äta till frukost, lunch och middag varje dag så skulle det lätt bli pannkakor.






stackars mig


kul för mig att jag har jobbet heeela dagen och halva kvällen när det var varit tjugofem grader och strålande sol ute. snacka om segt.. fast det blev thai lunch på en filt ute på fältet iaf.
alltid något.





rickard försökte få mig att somna. om jag inte hade kämpat emot så hade jag gjort det, utan tvekan. det skulle ha uppskattats på jobbet.. eller inte.


hemma från jobbet


det blev lite shopping idag, fast jag kände mig inte helt på hugget.. konstigt. sen så har jag klippt mig, även fast det bara försvann max 3cm så känns håret mycket kortare. fast mycket fräschare. så helt klart värt det!

nu har jag precis kommit hem från jobbet och är helt slut. let's laga lite mat.


yey


nu har jag duschat och gjort mig fett snygg. jag ska till farsta och spendera lite pengar. jag känner att det var ett tag sen nu.

sooo long!


humor


"idag läggs det mera pengar på silikonbröst och viagra än alzheimer forskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståfräs men ingen minns varför...."


god morgon


har iofs varit vaken ganska så länge men ändå. jag har kollar på senaste 90210, och jag blir lika arg varje gång. kan de inte komma ut flera avsnitt i veckan!? orka behöva vänta..

nu ska jag diska.. as kul.. verkligen..


en röd dag


damn, vilken slapp dag jag & rickard har haft.. skoja inte. får nästan lite dåligt samvete. fast det har ju faktiskt regnat så va fan. vi har kollat på en film på skånska. jag fattade nästan inte alls vad dom sa så vi hade textat. text på en svensk film.. fast man kan nästan inte kalla skånska för svenska. dom liksom pratar svenska fast med dansk dialekt. jaja, om typ en timma och en kvart börjar jag jobba. det känns lite halv jobbigt att behöva gå hemifrån, fast å andra sidan så jobbar jag med dennis så det ska nog gå bra.

nu har jag babblat klart om ingenting.


godnatt


det ska bli så oerhört skönt att sova tills jag vaknar i morgon. utan att nån klocka ringer, rickards jävla klocka.. åh så underbart det ska bli! och när vi väl har vaknat så vill jag äta en stor god frukost. that's the plan.

nu blir det lite how I met your mother och sen ZzzZzzzZ.


super gott


vi har ätit en hur god middag som helst! paneng kyckling, Mmmm




bra idé


äntligen hemma! jag ska ta mig ett bad. kanske ställa datorn på toaletten så jag kan titta på cougar town samtidigt. smart va?


god morgon


solen skiner även idag, det som skulle regna. det skulle gärna få regna för mig då jag börjar jobba klockan elva. man kanska ska gå in och duscha? jaaa det gör jag! hehehe


can't wait


min kära pojkvän är påväg hem från jobbet. han ska köpa med sig pizza.
jag tycker att han kan skynda sig lite nu.


nostalgi


här är jag och mina tjejer när vi gick i nian



ja ni.. vet inte riktigt vad jag ska säga om denna bilden.. hahah


bildbomb








































vilken underbar dag!


yey


nu beger jag mig ut i solen.



sooo long!


SOOOL


"inte ett moln, så lååång ögat kan nå" nananana
VÄDRET ÄR PÅ TOPP och det gör mig på så underbart humör.




godnatt


nu har jag & rickard krypt ner i våran nybäddade säng och ska kolla på how I met your mother.


bra sarah


nu har jag varit duktigast i stan och städat like never before. och det bästa av allt är att jag har bytt lakan i sängen. jag älskar att gå och lägga mig i en nybäddad säng. längtar lite tills ikväll nu.
jag har dessutom sökt det två första kurserna som jag ska börja läsa i augusti. heja mig!

nu ska jag ta ett bad.


woops


jag gjorde bort mig lite igår. eller, jag tyckte inte att det var ett dugg pinsamt utan istället ganska roligt men lite awkward kanske.
jag och rickard satt på tunnelbanan. i slussen går det på en kille och en tjej. jag tycker att jag känner igen honom. han såg ut som en kille som gick i min klass första året på gymnasiet. men han såg ändå så annorlunda ut så jag var inte säker. han hade liksom skaffat sig en hästsvans i håret och ett litet bockskägg. mitt smarta jag kommer på att jag ska ta ett kort på honom med min telefon och visa fia. jag stänger av ljudet. försöker få det att se ut som att jag skriver ett sms eller liknande. (jag kände mig jätte smidig) jag trycker på knappen.. MEN jag har helt och hållet glömt att jag har nån slags blixt på telefonen....

dom börjar viska lite, fast jag hör klart och tydligt.
hon: jag tror att den där tjejen (hon kollar på mig) precis tog kort på dig?
han: aa jag såg det. hon gick i min klass.
hon: okej?
han: sarah heter hon.

där fick jag svar på min fråga, det var han.

jag kan inte hålla mig från att börja garva lite diskret.
rickard: jag tror att han märkte att du tog kort på honom.
sarah: jo tack, jag med.. hahaha
 
"nästa gamla stan"
dom byter vagn..  FÖRLÅT MARKUS!


lite komiskt att han dessutom kollar in i kameran.



gray


det är måndag och vädret utanför mitt fönster består av en grå himmel och lite regn då och då. jag sitter i soffan, framför top model och äter frukost. eller fruksot kanske man inte ska kalla det.. jordnötsringar & cola. nyttigt sarah!
jag känner mig inte riktigt 100% idag. en perfekt dag för att bara ligga i soffan och inte göra allt för mycket. fast jag måste städe iofs, det ser ut som bagdad här.


söndag


efter att jag & rickard hade vinkat av våra underbara småläningar så var vi bjudna på middag hemma hos fia, robin & fanny. när vi kom dit så fastnade rickard bredvid robin i soffan, framför tv-spelet. oväntat, ha ha.

kan man se mer koncentrerad ut?



efter att jag & fia exprimenterat en hel del i köket så blev maten riktigt lyckad!
verkligen hur gott som helst.






lördag


vi vaknade och begav oss in till stan. det var så mycket folk att det nästan var jobbigt. hela stockholm var fullt med turister pga idol audition & lady gaga. men vi gled runt i olika affärer, i spöregn ett tag men sen gav vi upp och åkte till farsta centrum istället.



jag & rickard prövade hattar, snyggt va?





väl hemma lagade vi thaimat. becka & emma kom, vin & öl konsumerades och vi spelade spel långt in på natten. roligt hade vi!










still alive


vi har haft en super härlig helg. i fredags så intog vi söderstadion, hammarby lyckades dock inte ta med sig några poäng alls från den matchen men det ska vi inte prata om. för att vara maj månad så var denna fredagskväll ovanligt kall.. regnet slapp vi (tack gud) men fy va jag & nikolina frös om våra fötter. det var sick. väl hemma så åt vi tacos för fulla muggar.






amen


nu är mina små småläningar påväg hit, jag längtar!!

ikväll ska vi inta söderstadion och kolla hammarby - brage
snälla gud, jag vill inte ha regn.. jag ska vara snäll, jag looovar!


finn ett fel





god morgon


min heliga fredag är här, finally!


bara 17-20


jag har tagit ett bad och gjort mig iordning. så nu är jag redo för att bege mig till jobbet!


jag är happy


i morgon så får vi fint besök från småland. fredrik och nikolina kommer hit och ska bo hos oss över helgen. det ska blir hur roligt som helst.

dessutom så kommer min underbara rebecka hit, guuud va jag saknar dig!



det kommer bli en grym helg!!


black and white























äntligen


nu ska jag kolla på de två senaste avsnitten utav one tree hill.


godmorgon





vackert





skönt


det var uppfriskande må jag säga. fast måste erkänna att min kära astma gjorde sig påmind några gånger. men vad ska man göra liksom. det var skönt att röra på sig.

nu ska jag duscha!


what a beautiful morning


jag har legat i sängen och kollat på det senaste 90210 avsnittet. jag blir så arg när det tar slut, orka vänta en hel vecka på nästa.. gaah! allvarliga problem va?  hehe..

aja, nu ska jag ut och springa en runda. heja mig!


score


HAMMARBY ÄR DOM BÄSTA! heja heja heja bajen!!

just nu förgyller christine min kväll. jag & rickard ska snart hoppa i säng och kolla på how I met your mother. vi är snart klara med första säsongen. det är mycket roligare att se allt från början och iföljd. allting klickar liksom bättre då.

godnatt!


sitter i soffan och tittar på fotboll


ÅHHH HEJA HAMMARBY!!!!!!!!!


något vettigt ska man väl göra


nu ska det städas, yey!

hehe..


god morgon världen


grymt skönt att sova ut lite idag. jag somnade på soffan igår och minns inte alls hur jag hamnade i sängen, men där vaknade jag iaf. rickard är ledig så han ligger fortfarande och sover. fast jag vill äta frukost så jag tycker att han ska vakna.

igår gjorde vi pannkakor och dom blev helt underbart goda.
emma skulle ha varit stolt över mig.






mycket socker ska det vara, ojaaa!


en dag på skansen


vi har haft det kämpe mysigt idag. vi har gått backe upp och backe ner. kollat på en massa djur och allmänt umgåtts liksom. en perfekt måndag enligt min mening.

min fina julia















grisar



den här jäveln var läskig





sälar





ta sig ett dopp med dem?



björnar





kolla in den klumpen














måååndag igen


det är måndag och solen skiner som aldrig förr. här sitter jag nyduschad i soffan och väntar på att fia & fanny ska komma. vi ska hämta julia på dagis vid tolv och sen möta upp densie & emilia för att åka till skansen! det ska bli supermysigt!


söndag


jag har haft en sån extrem spänningshuvudvärk hela dagen.. usch.. jag behöver en rejäl nackmassage. hör du det rickard!? nu ska vi få i oss lite mat, jag är huuungrig!


hehe, det är ju lördag


det kanske skulle vara gott med en brownie?

ojaaaaa!


en skön lördag


det har varit en riktigt bra dag på jobbet, tiden sprang iväg. nu ligger jag och rickard mätta, belåtna och trötta i soffan. vi ska nog nörda oss framför how I met your mother.
denise ringde precis, hon är på gröna lund och har vunnit en sån där stor plopp. jag beundrar henne. det är grymt coolt att vinna sånna. heeeeeja dennis!


jobb lördag


nu ska jag iväg och jobba. kuuuuuul!!


det var de de


igår gick vi till brasan. den var inte tänd när vi kom. så där stod vi och väntade, och väntade. vi alla kännde för att gå fram och tända eld på skiten. det regnade lite. tillslut så gick vi där ifrån. så vi fick inte se nån majbrasa. men det är skitsamma, det är ju valborg nästa år också.

här har vi den fina högen med pinnar, soffor & skit.



jag fick iaf använda mitt oerhört sexiga paraply




RSS 2.0