lördagsmys


nu ska jag & rickard gotta oss med kladdkaka, superchips & choklad framför knight and day.




att äta kräfter en torsdag med spöregn och åska utanför fönstret, supermysigt!
















fia hittade en fiskelina runt sin kräfta








så här het kan man vara när man ger sig ut i spöregn







onsdag


jag har jobbat dagpass både måndag och tisdag, vilket har bjudit på tidiga mornar.
idag jobbar jag kväll så jag fick sova tills jag vaknade utav mig själv. underbart, jag är verkligen ingen morgon människa.

jag och rickard har ätit en dunderfrukost och om ett tag ska vi promenera till farsta. jag måste köpa hårfärg. mitt hår ser förjävligt ut. jag funderar på om jag ska köpa den färgen jag alltid använder eller om jag ska pröva något nytt. fast jag vet inte om jag vågar.. haha.




världens godaste bröd.


söndag


så var helgen över. det gör iofs inte mig så mycket eftersom att jag ändå har jobbat.
igår så var niclas och linnéa här. vi åt thaimat, drack vin och spelade spel. det var riktigt roligt, jag är en mästare på med andra ord.



men nu är det söndagskväll och jag börjar jobba halv nio i morgon bitti. jag & rickard ska strax gå och lägga oss och kolla på csi miami i sängen. jag känner att jag behöver sova många timmar för att orka jobba i morgon.


thai















jag har bakat kladdkaka, mycket lyckad!






nu, jobba!


typ som vanligt igen


så var man tillbaka på jobbet. det känns lite si sådär, jag är rätt trött på det. men de gick ändå ganska snabbt nu ikväll. jag hoppas att det fortsätter så. sen i höst, när jag börjar plugga så blir det att jobba betydligt mindre. nu ska jag mysa i soffan med rickard.

soo long!




pannkakslunch, det är bra gejer






thailand last year, amazing













dumma uttryck


man mår som man förtjänar? skitsnack. jag förtjänar inte att må dåligt. att ha ont i halsen, huvudet och feber lite så där ibland. det börjar i och för sig bli bättre nu men ändå.


ems


det blev pizza framför hammarby matchen. perfekt en söndag. sen kom emma förbi. jag hade inte träffat henne på väldigt länge, då hon har rest både hit och dit den senaste månaden. vi satt ute på fältet och pratade om allt och ingenting. när vi sätter igång blir det aldrig tyst.






turn up the sun, turn it up for everyone





ge mig


när jag satt och bläddrade igenom klick i morse så satt zlatan där i och käkade pizza. sen dess har jag varit sugen på de. PIZZA PIZZA. ja det blir nog pizza till middag idag.


en lördag


jag gillar den här lördagen. den är mysig. regnet hänger i luften och det är första dagen på länge som jag har strumpor på mig. vädret har inte riktigt tillåtit det de senaste månaden. en sån här dag har jag längtat efter. en strumpdag.



jag har legat och läst i flera timmar, jag kan liksom inte sluta när jag väl har fastnar i en bok. men nu är den utläst och det känns lika tomt som det alltid gör nät jag läst klart en bok, haha.




mini golf


det blev inget regn, istället sken solen precis som vanligt när jag vaknade i morse. så jag och rickard åkte och spelade mini golf. den här gången vann jag, jag var grym!











spik, hole in one, strike you name it. jag satte iaf den här banan på ETT slag!!









mysigt värre. nu ska vi laga mat!


kom igen nu regnet, visa vad du går för

 
vi har varit och storhandlat idag. tre fulla papperskassar följde med hem, så nu ekar det inte längre i köket. dock är det kära visa kortet en del kronor fattigare. men man måste ju äta.

just nu sitter det iaf fyra grabbar på mitt vardagsrumsgolv och spelat fifa. hur kan man bli så högljud utav tv-spel? det undrar jag..

på en minut så gick himlen från att vara blå men en mysig solnedgång till att vara täckt av moln. kan det kanske vara så att vi får lite regn? det skulle inte sitta helt fel. tack becka för att du skickade upp det hit. men bäst för dig att solen skiner i morgon när jag vaknar.




what's the story, morning glory


idag känner jag mig som en människa igen. jag har sovit underbart bra inatt och känner mig äntligen utvilad. jag pratade precis med min fia. hon är ute på landen och har sällan täckning. så hennes samtal gjorde verkligen min morgon.

min kära bästis, jag är inte van att ha dig så långt borta.




igår kom dennis hem..


..så jag och rickard bjöd in oss själva på pajfika och film. dom hade rest hela natten och var kanske inte piggast i stan. mathias somnade på golvet mitt i filmen medans denise kollade med ett öga. vilka charmtroll. trevligt var det iaf. mycket bra att du är hemma igen.


innan tuppen


jag hoppas att jag kommer kunna sova bättre inatt. i morse vaknade jag och hade en mindre panikattack på grund av att det var så fruktansvärt varmt. jag bestämde mig för att gå upp tills jag kom ut i vardagsrummet och kollade på klockan. 05.11 !!!! jag kan ju inte gå upp när klockan var elva minuter över fem?! jag gick ut och svalkade mig på balkongen. sen öppnade jag alla fönstrena och somnade om.

snälla då.. ge mig en bättre natt.


ibland blir det bara så fel


alltså seriöst.. vad har hänt med magnus samuelsson? han har gått från att lyfta traktordäck och dra långtradare efter sig till att stå och vifta på höfterna i risifrutti reklamen. det är bara så fel. det passar inte honom för fem öre. kan han inte bara återvända till att tävla i världens starkaste man så blir allt som vanligt igen?






sommar mat


jag lagade pastasallads lunch till mig & grabbarna. det uppskattades kan jag lova.





det går inte att att äta nånting annat när det är så här varmt.


hot hot hot


jag vet att man inte ska klaga, men fan va varmt det är!!! jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag skulle vilja ha ett hav med en strand utanför mitt fönster. men icke..


monday


idag har jag och rickard städat, dammsugit, tvättat och gjort rent akvariumet. väldigt duktiga har vi varit. rent & fint är bra grejer de.





just nu kollar vi på hammarby - falkenberg. kom igen nu bajen, hur svårt kan de vara?
det är ju bara falkenberg fö fan..


heja spanien


kycklingsallad framför vm-finalen.






är det 40 grader varmt så är det


jag & rickard tog en promenad ner till mina gamla grannar i tallis där mamma och julia var. poolen var underbar. mycket underbar!

















helt sjukt ju


första dagen på semestern och termometern står på 40 grader i solen. sick!




underbart


nu har jag semester i nio dagar. jag & rickard har firat med med tacos och vin.






really hot


idag när jag skulle gå utanför dörren så stod termometern på 34garder. visserligen i solen men ändå. helt sjukt varmt i lilla sverige.




because you're mine, I walk the line


när jag slutatde jobbet vid halv tio så gick jag och mötte rickard som var på fältet och spela fotboll. vi hade en litet picknick med potatissallad och kyckling. sen gick jag hem och sitter nu i soffan och kollar på walk the line. jag älskar den filmen, den är helt underbar.



nu kom rickard hem, han luktar svett. en dusch skulle inte sitta helt fel.. hahaah


good night, sleep tight






onsdag


idag har man storstädat, jobbat och kollat på fotboll.

HAHAHA HATA TYSKLAND!


natti natti





let's take a walk


efter McD så gick jag, fia & fanny en lång promenad. det är så skönt att bara vara ute och gå. avkopplande liksom.

det blev ett litet stopp i nån park i tallis.










det är fan inte bra att bo med sju minuterns gångavstånd till McDonalds.. hahah







jag har fin besök







det är bra grejer de


nyss kom det en svettig rickard in genom dörren. han har varit ute och spelat fotboll sen halv nio och står just nu i duschen. 

det är dags att sova. men första, glass och jordgubbar. underbart!



låt oss ha det så här


hur underbart är det inte att vi har fått en sån grym sommar här i stockholm i år?
det får aldrig bli vinter igen. snälla då..








det blev en heldag ute i värmen


när jag vaknade i morse så var det väldigt molnigt. jag hoppades på regn. så jag satte på mig kläder som visade sig vara på tok för varma. det blev inget regn. istället så tittade solen fram och molnen var som bortblåsta.

fanny & emilia badade



rosanna blev visst lite blöt



sen blev hon dränkt av fia







denise bakade en kaka



kolla in proffset






skit


vilken jävlig eftermiddag det belv på jobbet.. bläää skjut mig!

godnatt!


flower power


när jag köpte våra balkongblommor för en och en halv månad sedan så var det fortfarande lite för kallt ute. de rosa blommorna dog och ramlade av. så de har hängt där och varit gröna och tråkiga. men nu jävlar har de tagit fart igen.








det är söndag och solen skiner. som vanligt liksom.


god morgon! vaknade vid elva och känner mig utvilad like never before. jag tror jag ska gå in och hoppa på rickard nu. man kan ju inte sova hela dagen!


saturday


det har varit en lång men bra dag på jobbet idag. när jag kom hem så hade rickard och en massa grabbar tagit över vardagsrummet. första tittades det på fotboll och sen spelades det fifa. nu har alla precis gått och jag är helt slut. sängen lockar och i morgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. börjar inte fören fyra i morgon.

godnatt!






godnatt





fredags mys







är det verkligen fredag idag?


det känns verkligen inte som de. tisdag eller onsdag skulle jag säga. även fast det har varit strålande sol och varmt som i afrika idag så har det varit en bra dag på jobbet. mitt humör har varit på topp! nu ska det lagast mat här hemma. jag är huuuungrig!




i morgon är det fredag


det blev inget regn.. tråkigt. jag som tycker att det är mysigt när det regnar nån gång ibland.
nu ikväll så har jag jobbat, efter att ha varit ledig i en hel vecka. det var faktiskt ganska roligt, eller helt okej iaf. i morgon är det fredag och jag börjar 11.00 så måste gå och lägga mig snart. kanske kolla på de nyaste entourage som kom ut i söndags. det är helt underbart att den nya säsongen äntligen har dragit igång. love it!




let it rain


idag så hänger regnet i luften. och inte för att vara otacksam mot det väldigt fina vädret vi har haft de senaste dagarna.. men det skulle faktiskt behövas lite regn nu. bara idag, för att rensa luften lite. fast nu verkar solen titta fram iaf, så vi får väl se hur det blir med de. det kommer säker börja ösa ner precis när jag ska gå till jobbet. 


don't look back in anger















onsdag


igår blev det en heldag hemma hos fia. jag färgade hennes hår och rickard passade fanny. när robin kom hem blev det middag. fia är en grym kock!




RSS 2.0