hehe


titta där! sa den stumme till den blinde..

godnatt!


flyttlåda flytteeske muuttolaatikko


jag känner mig så duktigt. jag har packat jätte mycket idag. gått igenom hela garderoben och slängt massa kläder som jag inte har använt på år och dar. 

dock så känns det som att vi bor i en ända stor flyttlåda just nu..





men det ska vi nog kunna stå ut med. den som väntar på nått gott liksom.


onsdag


gud va jag känner mig utvilad, det var länge sen sist. underbart!


ikea


denise & mathias har fått det jätte fint i sin nya lägenhet. nu längtar jag ännu mer tills på söndag då det är våran tur. fia & fanny kom också förbi, vi hjälpte denise att städa garderoben. eller fia hjälpte henne, jag och fanny chillade mest i sängen med en bit gurka.



nu ska jag till ikea med mamma!


tisdag


nu ska jag hem till denise, vi ska lära oss att tvätta. haha jag vet, vilket skämt liksom. men våra mammor har varit snälla och gjort det åt oss i 20 år. men nu är det dags.

önska oss lycka till!




nu ger jag upp


godnatt!


jag klarar inte att vara vaken mer än 12 timmar..


gud, jag är hur trött som helst. jag har kommit fram till att jag inte klarar av att gå upp tidigt utan att somna innan tio. skulle jag lägga mig ner nu så skulle jag däcka, utan tvekan. men det borde jag inte göra eftersom att rickard jobbar hela dagarna och de kvällar då jag inte jobbar är den ända tiden som vi får tillsammans på vardagar. så jag håller mig vaken, guuuud så duktig jag är.


monday morning


god morgon! klockan är innan nio och jag är vaken. jag ska starx gå in och duscha,
sen ska jag & fia ut på äventyr.


jag är så snäll


idag har jag jobbat åt min kära vän dennis som håller på att flytta för fullt. jag väntar som tusan på en inbjudan till den nya lyan. vem vill inte ha mig på besök liksom? nästa söndag är det min & rickards tur att flytta. det ser jag fram emot kan jag lova.
jag måste säga att det var väldigt förvirrande att man skulle ställa om klockan inatt. jag vågade inte ställa om mobilen innan jag somnade, då jag var sten säker på att den skulle göra det själv. men icke..

nu blir det söndagsmys med mmm.. marabou!




romatik a la sarah & rickard


jag och rickard har ätit och kollat fotboll på läckerbiten som ligger inne på söder. huuuur god mat som helst. jag åt nästa upp allting. det händer väldigt sällan när jag är ute och äter, då man alltid får så grymt mycket mat.






god morgon!


idag är det lördag. jag vaknade strax efter nio och var piggare än nånsin.. typiskt. rickard ligger och sover här bredvid mig. det är så tråkigt när han bara sover och sover. jag tycker att han kan vara vaken med mig. men fia är vaken. hon sviker mig aldrig. så nu ska jag ge henne ett litet trevligt telefonsamtal.


gårdagens tårtbak













fredag


det är redan fredag. helt sjukt att veckorna går så fort. jag har dessutom en ledig fredag, det var ett bra tag sen. nu ska jag hem till fia och hjälpa henne att baka en tårta.

sooo long!


riktig mat


äh, skit i våffeldagen. jag kör på pizza!




ge mig!!!


JAG VILL OCKSÅ VETA VAD JAG FÅR TILLBAKA PÅ SKATTEN!!! varför har alla utom jag fått hem det där stora kuveret i brevlådan? och ja, jag vet att det går att kolla på internet.
men det funkar inte..


god morgon torsdag


solen skiner ute.. nej det gör den inte. det blåser like hell och det suger. jag & dennis ska om nån timma promenera till farsta. jag ska byta ett par skor och äta lunch med annelie.


coopianer, eller hur var de? hahaha


gårdagen "coop fest" började segt, riktigt seg. folk pratade om saker som gick in genom det ena örat och sen ut genom det andra. alla sa samma sak, fast formulerade sig olika. bla bla



men när det var dags för fördrink och sen för mat så drog det igång.















sen var det öppen bar och orup spelade. jag och denise dansade och sjöng som aldrig förr.

















vid den bilden tycker jag att vi slutar.. hahah


god morgon tisdag


det är grått och regnigt ute, buuhu! om ett tag ska jag möta dennis. vi ska åka in till söder och uträtta några ärenden. (vi är fett viktigt människor liksom). sen vid tre ska vi möta vårat jobbcrew utanför anexet. vi ska sitta och lyssna på folk som föreläser i flera timmar. sen avslutas det hela med middag och alkohol.

här är lite bilder från denna tillställning 2008





dennis dansade galet till erik gadd!



sen att kvällen drog vidare till gröna jägarn och sen slutade med varsin kebabtallrik några timmar efter midnatt var ju bara en bonus.




yey


nu har jag tjatat tillräckligt mycket på rickard att han har gått med på att se trubbel i paradiset.

nu kör vi!





en måndag i solen


vilket underbart väder det har varit idag. jag, fia & fanny tog en promenad och mötte denise.
såklart att jag lånade ut mina solglasögon till bättre behövande.



hemma hos fia fikade vi på munkar, det är bra grejer de.







gullunge




orka vara vaken innan nio


god morgon! det är måndag morgon och jag ligger och kollar på vakna med the voice. jag har inte orkat ställa mig upp ännu. jag funderar på att ge mig själv frukost på sängen. ja det ska jag göra. gud va gott!


hehe




vi fick då ingen hjälp med att bläddra..


hej hopp


man skulle kunna tro att jag har varit fruktansvärt upptagen hela helgen. fast nej. har jobbat en del, och hängt hemma hos fia lite, och idag har jag varit i farsta med dennis. men inget mer än så. ingenting som är värt att anteckna om vi säger så.
utanför fönstret öser det ner snö. den smälter iofs så fort den landar på marken, men ändå. jag ska nog ta och ringa våren och be den komma tillbaka. för så här kan vi ju inte ha de!


fredag


dennis vaknade tillslut så det blev en hel del shopping igår. jag hade mååånga kassar med mig hem. nu är det fredag! jag ska dock jobba.. men sen blir det in till stan och ta nån öl kanske, om jag känner för det. nu ska jag duscha och bli fett ren. fast dennis säger att jag inte kan bli ren. vi får väl se.


HALLÅ, VAKNA!!!


jag har försökt att ringa och väcka dennis i en och en halv timma nu.. men de är svårt kan jag lova. jag har planerat att hon ska få äran att vara mitt underbara shopping sällskap.

DENNIS, VAKNA!!!


god morgon


jag har varit vaken sen innan sju. jag hatar att vakna när rickard går upp och sen inte kunna somna om. vad ska man göra med all tid? jag har legat och kollat på en massa skit på tv och pratat med min morgonpigga fia. utanför fönstret så är det grått, grått, grått. jag tror  att det bara finns en sak som kan göra den här dagen lite mindre grå.. shoppa! jag vill shoppa.




working five to nine


damn vilken slapp dag jag har haft. hur skönt som helst. har kollat på de senaste avsnitten av gossip och 90210. nu ska jag möta upp dennis, jobb står på schemat.


grytlapp


när det gäller att köpa saker till våran lägenhet så har rickard gett mig helt fria händer. han bryr sig inte för mer öre om vilka gardiner vi ska ha eller vilken färg osthyveln ska vara. men förra veckan så ringde han mig från jobbet och var jätte stolt.

rickard: älskling, jag har köpt en sak till vårat hem.
sarah: haha va? vad har du köpt?
rickard: en grytlapp!! för 70 kronor.
sarah: eh, har du köpt en grytlapp för 70 kronor?!
rickard: ja, med malmö loggan på (as glad)
sarah: haha du är ju störd..

här har jag den berömda grytlappen.






cold


värmen och varmvattnet har varit avstängt hemma hos mig sen i morse klockan 7.. jag vill duscha men vägrar att göra det i kallt vatten. jag får helt enkelt gå oduschad till jobbet.
vilka i-landsproblem man kan ha.


mys i solen


det blev en snabb runda i farsta, sen åkte jag och denise in till söder och gled runt i det fina vädret. vi shoppade lite sen satte vi oss på snaps och mös med filtar och en cider.
man måste ju fira att våren är på väg!









sen gick vi in i söderhallarna och köpte jelly beans som jag hade spanat in i lördags men missade att köpa. det är så häftigt att dom finns i så sjukt många smaker. allt ifrån chokladpudding till mogen banan.



sen joinade rickard & mathias. vi satte oss på en annan uteservering med infravärme.






måndag igen


dennis var gullig och bytte tid med mig igår så att jag fick sluta halv sju. när jag kom hem låg jag som en påse nötter i sängen tills jag somnade. idag mår jag bättre men inte helt bra. borde kanske stanna hemma hela dagen och bli frisk.. men när solen skiner utanför fönstret så känns det svårt att stanna inne.


jobb


nu ska man strax iväg och jobba. fy, jag som är så genomförkyld. det känns som att någon har slagit sönder mitt ansikte. och dessutom så är det de långa passet. slutare inte fören kvart över nio.

men nu ska man vara positiv, guuud va roligt det ska bli!


farsan


jag och rickard var på bio idag på dan. vi såg farsan, och jag blev lite besviken. jag trodde att den skulle vara betydligt roligare än den var.  men den var helt okej. dock blev jag påmind om varför man inte ska gå på bio på dagen.. för mycket snackande 12 åringar och pensionärer som gnäller över att ljudet är för högt.



nu har vi kollat på melodofestivalen, eller snarare jag. rickard tycker inte att det är så roligt. jag har iaf suttit och hållt tummarna för salem al fakir. jag tycker att han är helt underbar!
men anna får väl duga.. hehehe


thaikväll

























lördag


god morgon! det är lördag och jag är ledig, helt underbart. jag och rickard ligger i sängen och kollar på skidskytte. det är våran grej.
gårdagen blev riktigt lyckad. jätte roligt hade vi och dessutom är jag fit for fight idag. solen skiner och termometern står på plus. dagen kan inte börja bättre.


god morgon




ja det skulle vara nått.. men icke. jag börjar jobba om en timma.
men ikväll ska vi ha riktigt roligt. I can't wait!


hard work


jag har jobbat hela dagen idag, med dennis. vi är rätt så duktiga på att få tiden att gå. jag har inte kännt mig självmordsbenägen en ända gång. wooohooo


typ lite vardagslyx


jag & rickard åt middag på pizza hut idag.


huuur gott som helst!!


onsdagen i bilder


mina fina





du är en sån underbar mamma





fanny rockar



emilia







denise, jag vet att du bara har ögon för mig.





uppe med tuppen


jag har varit vaken sen rickard gick vid sju. det känns jätte konstigt att jag har ätit frukost och gjort mig i ordning redan, klockan är ju bara kvart över nio.. haha! om ett tag bär det av till farsta med fia & fanny!

sooo long!


nostalgi


jag och julia ligger och kollar på pippi (för hundrade gången). jag får alltid nostalgikänslor när jag tittar på barnfilmer. det är så mysigt!







snart kommer rickard hem, då blir det mat.


solen skiner även idag


underbart! det går inte att bli på dåligt humör när våren väntar runt hörnet. nu är det bara all denna snö som ska försvinna. om två timmar (isch) så kommer dennis hit. jag ska laga en utsökt lunch a la sarah till henne.

nu blir det senaste avsnittet av gossip!


en dag på ikea


jag och rickard flyttar snart, så det är mycket saker som behöver inhandlas. vårat största problem är att rickard inte klarar av att gå affärer som inte innehåller datorer, tv-spel osv. senast vi var på ikea så blev det en snabb runda med en halvsur pojkvän och vi fick nästan ingenting köpt då han rusade genom hela varuhuset utan att stanna till en enda gång. så idag åkte jag med fia & fanny. ett mycket trevligare shoppingsällskap. vi gled runt i flera timmar och det slutade med att jag hade världens tyngsta påse att släpa med mig hem. mycket nöjd!





självklart åt vi ikeas 5kronors pizza



jag klarade knappt av att bära den till busshållplatsen där uppe..



ho ho, finns det några snälla barn här?





see u soon!


sommar?


i morse när jag vaknade så sken solen som aldrig förr. jag kollade på termometern för att veta vad jag skulle sätta på mig för kläder, om kanske skinnjackan skulle få följa med mig ut idag. till min stor förvåning så stod den på 18 grader. 18 PLUS grader.



självklart så förstod jag att solen hade stekt på mitt fönster och att det inte var 18 grader ute. men plus grader var det iaf, så vinterjackan fick stanna hemma.


löjligt


detta jävla bröllop mellan kronprinsessan victoria och daniel är redan väldigt uttjatat. men att det finns tårtor i deras ära är ju helt sjuk.

"köp den här tårtan och bidra till bröllopet"

jag skulle verkligen aldrig göra det. även om det var den godaste tårtjävlen i världen.



till och med GB har gjort en bröllopsstrut.



vem fan bryr sig om deras bröllop?
jag hoppas att dom skiljer sig. eller ne juste, det får dom säkert inte göra. 


saturday night




så här delar jag och fia på en xider en lördagskväll. high tech!


fly baby fly


jag såg precis en fluga. en riktigt sommar fluga, våååren är på väg!




prosit


god morgon fredag! jag är förkyld som in i satan och jag tycker fruktansvärt synd om mig själv. solen skiner iaf, det glädjer mig. ska bädda ner mig och kolla på de desperate housewives nu. ladda upp inför att jobba ikväll, kuuuuul!


sova


snart är det fredag och jag ska sova, godnatt!


kan jang?


jag tror att en riktig dunderförkylning ligger och lurar runt hörnet. jag nyser hela tiden och mitt huvud börjar kännas mer och mer som en bomullstuss. jag ska jobba hela helgen så detta kommer verkligen inte lägligt.

jag ber till gud att den drar sig tillbaka snart. jag orkar inte. amen


entourage


jag har blivit som besatt. entourage är så bra att jag inte kan sluta titta.



vinnie, jag vill bara äta upp honom!




mes


rickard är sjuk. han ligger och piper som ett litet barn i sängen och tycker att jag ska slava åt honom. jag tycker iofs att han är ganska söt när han är så ynklig men nånstans går gränsen.

nu ska vi äta daimtårta!


god morgon solen


det är strålande sol ute, gud så underbart. kan inte snön smälta bort nu?
jag behöver asfalt under fötterna.


okej att det är sol ute, men är det inte lite tidigt för påskris?


snö + påskris = weird


koh phangan 28 februari


koh phangan är verkligen en utav mina favorit resturanger. det är som att vara i thailand. det är så mysigt inrett och hur god mat som hels.

SINGHA söt rickard.. hehe





födelsedagsbarnet



vi hade en ödla i taket. ska det vara thailand så ska det.





paneng



mina tjejer äter chili. mina tjejer är fett tuffa







efterrätt, såklart! 








banan smoothie








crash


jag och fia har spelat tv-spel och ätit pizza större delen utav dagen. en perfekt tisdag enligt mig.



crash, det är bra grejer de.




måndag


jeeesus vilken dag. jag, fia & fanny har flängt runt som vantar mellan sickla och nacka forum. och vi köpte knappt nånting.. sjukt! sen mötte jag rickard. han köpte ett ps3 och jag har börjat pensionsparat.

nu ska jag sova, godnatt!


RSS 2.0