GRR









en hemsk natt


jag har haft mardrömmar hela natten och allt är aftonbladets fel! innan jag skulle sova igår så låg såg jag en artikel om att en lite flicka i tyskland upptäkte en BOA ORM i toaletten. att det ska komma upp en orm ur toaletten var min största rädsla när jag var liten. fyfan!

jag har en så stor fobi för ormar. det går inte at beskriva. när jag var i thailand senast så var det en thailänds man på koh saumi som gick runt med en drogad boa runt halsen och ville att man skulle fotas med den. när jag såg honom fick jag panik. jag började hyperventilera och sprang som en idiot över stranden. han följde efter mig och tyckte att det var jätte roligt, tills en annan thailändare sa år honom att sluta. då stod jag där, tårarna sprutade, jag skakade som ett asplöv bredvid en dansk kille som fösökte trösta mig och lugna ner mig med en öl. sen ser jag emma stå och skrika på idiot thailändaren med ormen några hundra meter bort. efter den kvällen så vistades jag inte längre på koh saumis stränder natte tid.

ne, nu ska jag ta ett bad och försöka glömma allt va ormar heter!


här var det tomt




brb!


våren är på väg. det är inte långt kvar nu.







tulpaner makes my living room







välkommen tillbaka till verkligheten sarah


jag var inte på bättringsväg i torsdags, inte alls.. fram mot kvällen slog det till och jag blev rikitigt jävla sjuk. 40 graders feber, en hosta från helvetet och allt som hör där till. helt jätte hemskt har det varit. i måndags pallade jag mig utanför dörren och iväg till vårdcentralen. hej bihåleinflammation, penicillin och slemlösande mediciner. mysigt!

nu är det iaf torsdag igen och jag mår betydligt bättre. inte helt frisk kanske men ikväll ska jag jobba och det ser jag fram emot. 


torsdag


jag känner mig dödssjuk. eller nu överdrev jag lite. jag kommer ju inte dö men det är ändå mindre roligt. jag har ont i halsen som aldrig förr, och så hostar jag. fast jag försöker att hålla tillbaka hostan då det gör förjävla ont i halsen av att hosta. det är inte lätt. men jag mår iaf bättra idag än igår. igår hade jag feber och ont i kroppen. 

i måndags så hämtade jag julia på dagis. vi åkte hit och bakade helt underbart goda bullar.





nu ska jag hoppa in i duschen! sooo long



fläskytterfilé med potatisgratäng, sallad och så lite bea på de.


det blev en utsökt middag. alltså, det var verkligen jätte gott.



och så åkte ruth ut, bra va emma? jävla tjockis liksom.


beautiful day


vilket underbart väder det är idag. istapparna droppar och humöret är på topp!





snart kommer emma hit. vi ska äta mat och mysa.



home sweet home


vi trivs så sjukt bra i våran nya lägenhet. den är så perfekt. helt underbar!









jag vill inte gå hemifrån.. men måste till jobbet. snart...


RSS 2.0