vi har tydligen varit små vi med


back in the days































hahah jag dööör! kunde inte hålla mig, det var tider de.. (eller?) hahah 
vi har haft jävligt roligt tillsammans i många år nu!


our whole universe was in a hot dense state


klockan närmar sig halv tio och det är fortfarande riktigt ljust ute. hur underbart är inte de?

jag ska snart ta med mig min pojkvän in i sovrummet och kolla på de senaste avsnitten utav the big bang theory. jag älskar den serien. så sjukt rolig!! jag tror seriöst att jag får magmuskler av att kolla på de, då jag skrattar så mycket. 




rainbow




TACK BABES






jag fick rosor och riktigt coola shootglas av tjejerna i inflyttningspresent i lördags. 
super glad blev jag. tack så mycket, ni är bäst!


LÖRDAGEN


i lördags bjöd jag över mina fina vänner hem till mig. det blev middag, vin & sen en sjukt rolig utgång. en helt underbar kväll & natt. på väg hem, när taxin stannade utanför porten nån gång mellan fyra och fem så var det ljust som mitt på dagen. "fan va ljust det är, när blir det mörkt? eller har det redan varit de?" frågade jag taxichauffören, han bara garvada. 

TACK TJEJER för en helt fantastiskt kväll!























































FREDAGEN


i fredags så sken solen som aldrig förr, så jag & rebecka begav oss ut på lite shopping. jag älskar götgatsbacken, speciellt på sommaren då man får lite utav en utomlandskänsla när man går där. as mysigt!
när vi efter några timmar av springande i affärer blivit helt trötta i fötterna satte vi oss och åt glass vid kajen i gamla stan.















dagen avslutades med grillat. det finns ju typ inget godare.







en riktigt bra fredag!



umbrella


när jag vaknade i morse så smattrade regnet mot rutorna. det var jätte mysigt och man ville inget annat än att ligga kvar. men då becka har varit här sen i torsdags och hennes buss tillbaka till de småländska skogarna gick klockan åtta i morse så var det bara att kliva upp. 



vi har haft en helt underbar långhelg tillsammans. det är jätte tråkigt att hon har åkt!!


happy


jag älskar det här vädret!!


grill it


jag & rickard var hemma hos fia, robin & fanny i lördags. grillat stod på menyn, och det var så sjukt gott. grillspett is the shit enligt mig. då en utav fias passioner i livet är att baka så slog vi till med en efterrätt också. vanilj panacotta med hallon och blåbär, kämpe fint. 





















en perfekt lördag engligt mig!



valborg


i lördags var det valborg. jag, fia, denise & anna körde på middag och vin. det var sjukt trevligt. vi hade riktigt roligt och jag som skulle hålla mig till två glas vin (då jag jobbade) gjorde inte de.. haha, men de var det värt!
















så var det redan maj


då är det måndag igen, en ny vecka i en ny månad. jag har längtat! denna jobbhelg har varit riktigt påfrestande. nu är jag ledig, hela veckan om jag så vill. jag får se hur jag gör, är riktigt trött på allt som har med mitt jobb att göra just nu. jag känner att jag behöver vara med rickard. under mina arbetande veckor så ses vi ungefär en kvart om dagen i vaket tillstånd. han går till jobbet när jag sover, kommer hem när jag precis har åkt och när jag sen kliver innanför dörren så får vi en kvart tillsammans innan det är dags för honom att sova. vi går om varandra big time.. men den här veckan finns all tid i världen. 




RSS 2.0