soliga dagar


när det är så här fint väder så spenderar jag inte alls många timmar inne. jag & rickard har legat ute på fälte och läst och sparkat boll i ett mål av stolpar och nät. sen hämtade vi julia och grillade hamburgare och mös ännu mer utomhus.












det visas fotboll på teven hemma hos oss


brasilien - chile och så lite kanelbullar på de.


för din skull dennis..





milf


vi kommer in på hm

sarah: vi åker upp. här finns det bara tråkiga kläder som mammor har på sig.
fia: sarah!?
sarah: juste fan, du är ju morsa.
fia: mm...
sarah: fast en het sådan
fia: så ska de låta!
båda: hahahahaha


nu tycker de att man ska torka smust med dom också..




är inte det lite taskigt? stackars vickan & danne.. hehe



i stockholm är jag född, hääär har jag min familj


det är verkligen helt underbart att gå runt inne i stan när det är så fint väder som det har varit nu de senaste dagarna. det går inte att beskriva. vi shoppade lite men mest strosade vi bara runt och berömde våran vackra stad. i sverige så slår stockholm allt, utan tvekan!












måndag


nu ska jag in till stan med fia!


söndag


igår spenderades en stor del utav dygnet ute på fältet i solen.

förmiddag







eftermiddag








rip


natten till midsommarafton så hittade jag min kära jesus död. och utan att överdriva så blev jag faktiskt ledsen.. det är sorgligt, min lilla jesus. nu är buddha ensam.




clean


nu på eftermiddagen har vi kört all in i tvättstugan. lakan, handdukar hela köret.


jenna jameson


i måndags började jag läsa jenna jamesons bok att älska som en porrstjärna. nu, fem dagar och 603 sidor senare är den utläst. vilken underbar bok. vilken underbar tjej. jag beundrar henne. jag beundrar hennes styrka. LÄS BOKEN! den är så oerhört bra, på alla sätt och vis.




midsommarafton


solen sken och det var inte ett moln på himlen på hela förmiddagen. men när jag & rickard skulle bege oss ut på fältet och äta lunch så kom det helt plötsligt en massa mörka moln. så för att inte riksera att bli sönder regnade så blev det picknick på vardagsrumsgolvet.















när det sen var tid för att grilla så hade de mörka molnen försvunnit och solen stekte på som aldrig förr.















en super mysig midsommarafton helt enkel.


sovdags


i morgon är det midsommarafton, det ska bli mysigt.



nu ska jag sova, godnatt!


hot


jag och rickard promenerad till farsta för att besöka systembolaget och köpa jordgubbar. på vägen stannade vi till på hökarängsbadet där denise, linda & emilia låg i solen och njöt.











nu ska jag strax palla mig iväg till jobbet. fast jobbat bara 3h då det känns ganska lungt.


beautiful day


solen skiner och det är hundra grader varmt. nu ska jag ut ut ut !!


godnatt





let's do it


det blev en väldigt händelserik dag igår, hur roligt som helst.

under promenaden hem till fia ville denise shoppa lite på tattar loppmarknaden





vi mötte fia och köpte glass



i'm the king of the world





vi bakade ju munkar. dom blev goda, men väldigt mättande.. haha









så när vi satt där på fias balkong och mös i solen så fick vi för oss att vi skulle gå ut och göra stan. sagt och gjort. några timmar senare så var vi igång.













det klarade jag inte, hallå en minut? typ omöjligt..





när solen gick ner så rörde vi oss in mot staden









där sätter vi punkt. okej? vi hade iaf riktigt roligt. spontana kvällar är dom bästa.


äppelmunkar


fia & denise står i köket och kämpar med att baka munkar. här sitter jag och läser receptet och trivs jävligt bra med det. hahahah






nice day


solen skiner och jag mår betydligt bättre än igår. denise håller på och stressar mig like hell. jag ska möta henne snart, vi ska promenera hem till fia.

soooooo long!


att älska som en porrstjärna


jag har alltid älskat att läsa böcker. när jag läser en bok så är jag helt inne i den, dygnet runt. jag blir som förtrollad och det känns som att jag lever i samma värld som personerna i boken. just nu läser jag jenna jameson att älska som en porrstjärna. jag har nyligen börjat och är redan fast. än så länge är den grymt bra!




lemon


jag har mått lite halv bra idag. typ haft feber varannan timma. men efter att ha tagit ett bad, ätit rabarberpaj och drukit te så mår jag betydligt bättre. wonderful!




som alla andra år


nu börjar eken cup röra sig mot sitt slut. idag är de sista finalerna och den irriterande högtalarrösten kommer äntligen försvinna härifrån. vårat älskade fält kommer vara helt nertrampat och förstört. men om några veckor och lite regn kommer det att återhämta sig. precis som alla andra år.








god morgon?


jag vaknade för en timma sen. har sovit 12 timmar inatt. helt sjukt! nu är det måndag igen och halva dagen har redan gått. fast det gör inte så mycket. jag mår inte helt hundra så har inte tänk att göra allt för mycker idag iallafall.

nu, ge mig mat!


äntligen är den här dagen slut


jag har jobbat hela dagen, till klockan sju. jag mådde mindre bra den sista timmen. det kändes som att jag hade feber. när jag kom hem så la jag mig som en säck potatis i soffan. här ligger jag fortfarande. jag känner mig helt slut. sängen ropar mitt namn, helt seriöst. "sarah, sarah kom och lägg dig nu" det är väl bara att lyda liksom.

godnatt, det är en ny dag i morgon.


lite läskigt


nu ligger jag i sängen och ska kolla ett avsnitt av gossip, sen sova. börjar jobba tio i morgon.. det är dock lite läskigt att sova när inte rickard är hemma. har inte somnat ensam i lägenheten nån gång. men va fan. jag är ju cool så det ska nog gå bra.

godnatt!


home sweet home


jag kom hem från jobbet för en timma sen. rickard är inte hemma. han & johan är inne i stan och har sig. detta skapar ett problem för mig. vad ska jag äta? jag kan ju inte laga mat bara till mig själv. det känns lite onödigt. te & mackor då? det skulle vara gott. jag kör på de. good for me liksom. hoppas att det går nån bra film på teve med. nån borde de ju finnas på alla miljoner konstiga kanaler som vi har.  


coop forum


vi var och storhandlade igår. rickard tyckte att det var jätte roligt att köra runt mig i vagnen.




god morgon


nu ska jag jobba till kvart över nio ikväll.. roligare kan man ju ha.


eken fucking cup


nu är dom här. fältet utanför mig är invaderat utav handbollsspelare, jävligt många handbollsspelare. eken cup är här. det är världens största handbollsturnering och dom kommer i juni varje år. det brukar vara ganska trevligt, men inte iår. inte nu när jag nästa bor på fältet. nån gång mellan åtta och nio i morse så vaknade jag av högtalarna.. "om femton minuter börjar matcherna på plan 2, 7, 8, 11, 18, 22 och 31" jag blev lagom irriterad men lyckades somna om. fjorton minuter och femtio sekunder senare kom detta "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, tuuuuut" jaja, det är väl bara att stå ut, efter helgen är dom borta igen.


det är bara en väg mellan fältet och mitt sovrum.


donkis


eftersom att mina fötter gör ont (ja, jag kommer att tjata om de tills det går över) så har jag legat i soffan hela eftermiddagen. jag vägrar att stå eller gå i onödan, vem vill ge sig själv smärta liksom? rickard gick precis till McD för att köpa mat och ta med sig hem. vi har nämligen fått för oss att vi ska ha ett av varje utav de där jävla glasen. och då måste man äta på McD en gång i veckan.. haha


den här gången får vi det rosa.


it hurts


efter att ha gått hem barfota pga skavsår så har jag nu så ont under mina fötter att jag håller på att dö. jag kan inte gå, det gör så fruktansvårt ont. jag vet inte vart jag ska ta vägen.
ne juste, jag kan ju inte gå. så ingenstans..




lovely

även fast det är fotbolls vm så får man faktiskt inte sitta inne när det är så här fint väder. det gjorde jag klart för min kära pojkvän, så vi gjorde en pastasallad och promenerade bort till vattnet och la oss.





















jullis


jag hämtade julia på dagis idag. sen har hon varit här till för en halvtimma sedan. jag älskar att ha henne här. hon är min lilla solstråle.




love it









black


det blev lite nya underkläder och ett par skor i farsta. mycket nöjd!









summer feelings













nice


solen skiner som om den aldrig hade gjort annat. hur underbart är inte de? jag & rickard ska ta en promenad till farsta. en glass med strössel skulle sitta bra just nu.


jag som trodde att det hette korv med bröd?





nöjd


det blev lite shopping inne i stan. mitt mål var att köpa lite somriga och färgglada plagg då jag annars är väldigt duktig på att köpa allting i svart, vitt eller grått.







jag tycker att jag lyckades ganska bra.


marabou kokos


min favorit är tillbaka!!




sunshine


idag skiner solen i stockholm och jag, fia, denise & fanny ska in mot söder och strosa!


måndags mys




jordgubbar is the shit!


han klarar sig inte utan mig


rickard: älskling kom
sarah: vänta
rickard: ne men kom hit
sarah: vänta säger jag
rickard: men snälla då
sarah: dra åt helvete
rickard: följer du med?



måndag, IGEN!


shit va veckorna gå fort. är det bara för att det är sommar? för jag kan inte minnas att det gick så här fort när det var två meter snö och 20 minusgrader utanför fönstert. nej för då skulle tiden smyga fram och man skulle näst intill frysa ihjäl på kuppen. 

egentligen så skulle jag ha njutit av en ledig måndag idag, men icke. jobbet needs me tonight. och eftersom att jag är världens snällaste så ställer jag upp.  


buhu


de fleste serierna som jag följer har uppehåll. det kommer säkert ta tills efter sommaren innan det kommer ut nya avsnitt.. detta gör mig lite ledsen. inte för att jag vill sitta inne hela sommaren och kolla på en massa serier, utan för att jag älskar att titta på ett avsnitt eller två i sängen innan jag ska sova. så, two and a half men, one tree hill, 90210, how I met your mother, couger town kom igen nu. jag vill ha fler avsnitt nu, nu, NU!

en bra sak är ju iaf att det kommer nya avsnitt av entourage den 27e juni.
I can't wait!




min lilla tjej har fyllt fyra


min lillasyster har fyllt år, så jag och rickard var förbi där med en födelsedags present idag. en sparkcykel fick hon, och det var väldigt uppskattat kan jag lova. hon blev så himla glad.







mamma hade dukat fram massa godsaker. mina favoriter. hon är bäst!




two years


vi hade det super mysigt igår efter att jag slutat jobba. vi åt hemlagad thaimat och daim/banan tårta al la sarah & rickard.







rickard bombade tårtan med gelehallon.. hahah


två år baby






jag älskar dig. vi är bäst!


lyxmiddag för två





world cup


idag börjar VM.. om tio minuter börjar första matchen. rickard har varnat mig i några dagar om att våran tv i vardagsrummet endast kommer att visa fotboll. det är en jävla hysteri över detta, och sverige är inte ens med. tråkigt faktiskt. markus berg hade gärna fått pryda min tv.

men aja, teven.. vi ses om en månad.


rent


vi har rockat tvättstugan sen klockan tio i morse. så nu är allt rent. hur skönt som helst. 
det regnar ute och har gjort det sen jag vaknade. faktiskt ganska mysigt. en perfekt dag att sitta inne och bara vara. eller så kan man gå ut och hoppa i en en vattenpöl. om man vill liksom.


frukost till middag


efter att ha jobbat halva dagen och kvällen så ska jag & rickard nu äta frukost till middag och kolla på heartbreakers. te & frallor, det är bra grejer de!


happiness





chillig morgon


jag och rickard har ätit frukost och kolllat på film i soffan hela morgonen. helt perfekt då vädret har varit mindre bra. nu börjar det spricka upp och jag ska iväg och jobba om en timma.


äntligen


nu ska jag ta min pojkvän under armen och gå & lägga mig, godnatt!


det har varit en lååång dag


min fina sasha



jag & fia, tillbaka på gubbängskolans skolgård






vi fick blommor av farmor



efter skolavslutningen så åkte vi och kollade på kärrtorps utspring.



kolla in dom här. flöjten & trumman lät som att de försökte locka fram en kobra ur en korg.



niclas & linnéa









efter att nästan ha promenerat hem sen så var klockan bara halv tre. men eftersom att jag gick upp halv åtta i morse och sov på tok för få timmar så var jag redo att gå och lägga mig. så på soffan, framför teven så somnade jag. det var mindre kul att vakna..

någon petar på mig
rickard: älskling..
sarah: mmm?
rickard: klockan är halv fem.. du börjar jobba snart..
sarah: skämtar du?
rickard: haha nej?
sarah: men va fan..

när jag kom fram till jobbet så hade jag knappt vaknat. fråga dennis.



gulle lillebror


niclas har köpt en cykel till sin flickvän som tar studenten idag. efter att vi hade varit och hämtat den igår så sprayade vi den röd. mitt i sommarnatten så stod vi där och röd blev den.








sucks to be me


när klockan ringde i morse så var min första tanke skjuuut mig.. gud så trött jag var. men tillslut så kom jag upp och har stressat som aldrig förr hela morgonen. jag och rickard ska på sashas skolavslutning. men när vi var klara att gå så får vi veta att vi har gått upp en timma för tidigt... snacka om surt. jag har sprungit runt som en galen höna hela morgonen så har vi tagit en timma fel på tiden..


stockholm i mitt hjärta











bästaste


fia står och lagar lyxlunch, hon är allt bra hon!


tisdag


god morgon! solen skiner även idag. jag vaknade utav att fåglarna kvittrade utanför min sovrumsfönster. gud så underbart. det får gärna vara så här fint väder hela sommaren, men med lite spöregn då och då.

jag har försökt att på ett snällt sätt väcka rickard i en halvtimma, men det är inte lätt kan jag lova. så snart får jag ta i med hårdhandskarna.. ta med mig vattenprutan och hoppa på honom. undra hur mycket han kommer uppskatta det.. muhaha


let it rain


idag har vi haft den första lite halv molniga dagen på väldigt länge. fast det har faktiskt inte gjort mig nånting. det får gärna börja regna nu så att jag kan somna med regnet smattrande mot rutorna. det är mysigt.


wow


jag är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. men gott var det!


ny vecka


måndag igen. en skön sovmorgon blev det. men nu har jag ätit och duschat så nu är jag fit for fight. niclas är på väg hit. han, jag & rickard ska ta en promenad till farsta och kika lite.

jag är ledig idag, underbart!


godnatt


vi har haft pannkaksfest till middag. mums, mums, mums!



nu är jag trött.. ska duscha & gå och lägga mig. det är ju en dag i morgon med.


work


det är söndag och på tven visas det tennis hemma hos oss. det är tydligen jätte viktigt att kolla på denna matchen som kommer att hålla på i fyra timmar. roligare kan man ju ha. jag ska strax iväg och jobba, så det kanske inte är så mycket roligare. men ändå, pengar liksom.


en najs lördagskväll


efter bion igår så var jag & rickard på middag hemma hos fia & robin. det var väldigt trevligt, och skönt att ta det lite lungt med ett glas vin, nån cider och god mat.






jag är mer än nöjd


filmen var bra, helt klart. det var mysigt att sitta där och återigen få spendera tid med carrie, samantha, charlotte och miranda. den var väldigt olik serien och den första filmen, men det gjorde ingenting. dom skulle kunna sitta på ett café hela tiden och jag skulle ändå tycka att två och en halv timma gick fort. jag älskar dessa karaktärer och jag tycker att den här filmen var mer än bra!
















sex and the city


jag har varit så besviken på mig själv för att jag inte har varit och sett sex and the city 2 ännu. jag som kan replikerna i serien och som är helt besatt av den första filmen.

så idag ska jag & fia in till söder och se den. jag är taggad. jag har saknat dom. jag har verkligen gjort de. jag har saknat karaktärena. det ska bli underbara två och en halv timma i biomörkret med min bästa vän.



 


niclas student


vilken nostalgi känslan jag fick när jag stod vid utspringet igår. ett lyckorus for genom kroppen och jag var så glad för niclas skull. att ta studenten är nånting som alla borde göra. det är en så underbar upplevelse.

vid utspringet











tillslut så kom dom



niclas klass

















flaket







mottagningen

































en underbar dag


efter en sån här varm och härlig dag så satt en kycklingsallad väldigt bra.





nu ska jag & rickard ta ett bad.


burk


en sån här fin liten burk fick jag på systembolaget idag. dom har bytt godisar, huuur goda som helst. känner nästan att jag måste dit i morgon igen.. heheh




lycka


i morgon så tar min lillebror studenten. helt sjukt va tiden går fort. det är redan två år sedan jag gjorde det. helt overkligt känns de.

















en utav de lyckligaste dagarna i mitt liv, utan tvekan!!


hej och hå


vaknade jag så här sent? nej nej nej, har varit uppe och utanför dörren innan nio i morse. redan då var det jätte varmt. vädret är helt underbart. helt seriöst så kan jag inte se ett enstaka litet moln på himlen.

jag & rickard har precis ätit lunch. tänka sig.. vid den här tiden brukar jag äta frukost.


GODNATT




hur gott som helst







skönt


hela lägenheten är super städad och nu lagas det fajitas.


mys i solen hemma hos fia















gooood morgon


det är onsdag och jag är helt ledig idag. woohoo!


sommarpotatis


jag kom nyligen hem från jobbet, och nu står färskpotatisen och kokar.
jag är såååå hungrig!


jag har finbesök











RSS 2.0