kräftis hos annelie


när jag slutade jobbet i lördags åkte jag hem till annelie kräftskiva/inflyttningsfest. mina fina vänner var redan glada i hatten när jag dök upp och annelies lägenhet var superfin!














min skatt






så länge vi båda andas


i onsdags så läste jag ut så länge vi båda andas, den sista boken i twilight serien. jag kände att jag inte riktigt orkade vänta tills i sluten av nästa år för att få reda på fortsättningen. och gud va jag älskade boken. jag blev som besatt. jag kunde inte sluta läsa. 




FREDAG


min absoluta favorit dag.





mogna grannar


på gatan utanför där jag bor står det en svart liten bil parkerad. 


bilen är trasig och går inte att flytta på. detta har tydligen irriterat många grannar runt omkring. 


så pass mycket att de kastar in gamla kräftskal genom den trasiga bakrutan


mysigt värre..


gud så underbart


det är lördag idag och jag har en helt ledig helg att se fram emot.


en mindre vänlig väg att traska hem på strax innan klockan två inatt


jag har finbesök


har jag tagit mig vatten över huvudet?


ja kanske.. nu när båda mina kurser har dragit igång så vet jag inte om jag kommer klara det. jag har suttit och gått igenom studieplanerna och det är mycket som händer och ska göra det närmaste åtta veckorna. skrivningar, hemtentor, tre böcker som ska läsas, bokanalyser som ska skrivas och så nationella prov på det. och sen har jag dessutom ett jobb som ska skötas, visserligen på deltid men det kommer ändå bli körigt. jag kommer att behöva piska mig själv igenom det här, och det ska jag göra. från och med i morgon. idag ska jag vara helt ledig från jobb och skola. helt ledig. dock ser lägenheten ut som ett baltiskt horhus. jag borde kanske göra nånting åt det.. men det får vänta någon timma eller två.




yellow car













det var inte igår


här var det dött.. hehehe

jag har jobbat arslet av mig. men nu är jag ledig från jobbet i nästan två veckor. jag och denise bestämde oss för att fira in semstern med kräftor och vin när vi slutade i söndags. en romantisk middag för två liksom. när kräftorna och pajen var slut gled vi ut på balkongen och satt där tills densie sista buss hem gick.



 

igår började jag skolan.
det kändes faktiskt helt okej. även fast det verkade som att jag var den enda som inte kände någon där. jag intog platsen längst ner i hörnet, lite nostalgi.
det kommer gå bra, jag är taggad. efter mina två timmar i skolan mötte jag upp emma och lenitha. vi fikade och sen tog jag med mig emma hem och kollade på twilight och new moon. jag har varit lite seg med att se de filmerna. men kan man annat än att älska dem?



ikväll ska jag se eclipse med mamma på bio.


onsdag


att ta vara på dagen är tydligen min grej. innan klockan tolv hade jag städat hela lägenheten, duschat och gjort mig klar för att sedan spendera resten utav dagen med
fia & fanny. jag har saknat dom när de har rest runt land och rike den senaste månaden.



jag och rickard har rockat tvättstugan ikväll. det är så härligt när lägenheten är städad och alla kläder är rena. klockan står på 06.44 i morgon så nu börjar det bli dags att krypa ner i en nybäddad säng.

godnatt!


08:20


hahaha kolla in va klockan är. snacka om att ta vara på dagen.
duktigt sarah


mot jobbet


jag börjar jobba om en timma.. slutar inte fören kvart över nio ikväll. blä! i morgon är min enda lediga dag den här veckan. den ska jag ta vara på.


cat


vi är kattvakt tills i morgon. julias katt findus är här och han är helt galen. igår hoppade han på mig och rickard runt halv sex på morgonen och tyckte att vi skulle vakna.. man får inte många lugna stunder, haha.








skärgårdsmys


vi har haft det helt underbart ute i skärgården över helgen. även fast mamma har rätt i att jag är lite av ett asfaltsbarn som inte tycker om skog och natur allt för mycket så njöt jag verkligen av hur mysigt det var där.

när vi kom dit på lördagseftermiddan så blev det kräftskiva för fulla muggar. vi satt och spelade spel långt in på natten och fick tyvärr besök utav det värsta åskovädret jag någonsin skådat. blixten slog ner 20 meter ifrån oss och husen på andra sidan viken slocknade.

på söndagen var det en "välkommen till världen" fika för max. det kom lite släkt och vänner från alla håll och kanter.  


































det är lördag


nu har det jobbats för mycket. men när jag slutar klockan sex idag så ska jag, rickardniclas & linnéa bege oss mot åkersberga till min morbror jimmy och karin. jag ska äntligen få träffa min nyfödda kusin max. det ryktas om att det blir kräftorm på de.

back on sunday, sooo long!


babbeldrottningen


jag har dessutom börjat läsa en ny bok. babbeldrottningen av Meg Cabot.



än så länge är det bra. har inte kommit så långt så den blir nog bara bättre.


i korta drag


här har det inte skrivits många rader de senaste dagarna. jag har tydligen vara lite för upptagen för att sitta och häcka framför datorn.
i söndags så kom rickards bror fredrik hit. dom var på hammarby matchen och bevittnade en skön seger med 3-0 medans jag jobbade. sen i måndags så kom fia, robin & fanny på besök. vi lagade mat och hade det mycket trevligt. teriyaki entrecote med ris och kinakål.
en utav mina favoriträtter, absolut! det blev nästan lika gott som när mamma gör det.



igår var vi inne i stan och gled runt, likaså idag. strax efter fyra så vinkade vi av fredrik vid tåget på centralstationen och mötte upp niclas. det blev ännu mera glida runt i stan och när vi sen kom hem så var man lagom trött i benen kan jag lova. jag kommer sova gott inatt.


RSS 2.0